25 Şubat 2011 Cuma

Buca 0 - Bursa 2

Bursa adına şampiyonluk yolunda önemli bir maçtı.Son 2 haftada kaybedilen 5 puandan sonra,kaybedilecek puanların telafisi iyice zorlaşacaktı.Maça bu bilinçle başladılar.İyide başladılar.İlk 10 dakika rakip kalede baskı kurdular.Ne var ki sonuç çıkmayınca,ilerleyen dakikalarda Buca'nın da maça ortak olmasıyla,maç orta saha mücadelesine döndü.Her 2 takımda buldukları pozisyonları değerlendiremeyince ilk yarı golsüz sonuçlandı.

2.yarıya golle başladı Bursa.Her zaman en büyük silahları olan duran toptan geldi gol.Bu dakikadan sonra işler Bursa'nın istediği gibi gitti,Buca kısıtlı hücum hattıyla zaman zaman pozisyonlara girse de başarılı olamadı.Kenny Miller'ın usta işi golüyle de Bursa şampiyonluk yarışında önemli bir galibiyete ulaştı.

Bu arada maç 1-0 Bursa lehine devam ederken,Ertuğrul Sağlam'ın Ergiç-İnsua değişikliği enteresandı.Ertuğrul Sağlam'dan daha önceleri bu tür hamleler görmemiştim.O değişiklikten sonra maç 2-0 gitsede,belli bir süre orta sahayı Buca'ya verdikleri de bir gerçek.Bu bölümde gol yeselerdi,epey bir eleştri alırdı.Ama kazanan haklıdır her zaman.

1 yorum:

  1. Bursa her ne kadar kazansa da şampiyonluk yolunda şans tanımıyorum kendilerine.Zira en büyük iki aday Fenerbahçe ve Trabzon,bu saatten sonra aralarına almayacaklardır Bursa'yı...

    YanıtlaSil